Ladataan Tapahtumat

IKIS-verkkoluento: Kvanttitietokone

21.4. klo 14:00 - 16:00

Ikis kuva ke-2021

Kevään 2021 Ikääntyvien yliopiston IKIS -luentosarjan luento. Päivän aiheena on ”Kvanttitietokone”. Luennoijana on Kvanttiteknologian professori Mikko Möttönen, Aalto-yliopisto ja VTT. Luennoijalle voi esittää kysymyksiä chatin välityksellä. Etäluento YouTubessa Rajoitettu mahdollisuus seurata luentoa Kesäyliopiston luokassa.

Luennoille täytyy ilmoittautua viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä. Savonlinnan kesäyliopiston luokkaan voidaan ottaa 10 osallistujaa.

Itsenäisesti verkon kautta luentoa seuraavien määrää ei ole rajoitettu, ja etäosallistujaksi voi ilmoittautua, vaikka ilmoittautumislomakkeella lukisi ”Tapahtuman maksimiosallistujamäärä on täyttynyt.” Ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä.
Jos haluat osallistua luennolle kesäyliopiston luokassa, valitse ilmoittautumislomakkeella rooli ”osallistuja”. Kun ”osallistujiksi” ilmoittautuneita on 10, voit ilmoittautua vain etäosallistujaksi. Jos kuitenkin toivot pääseväsi luokkaan seuraamaan luentoa, merkitse toive ilmoittautumislomakkeelle. Jos luokasta vapautuu tilaa, sinulle ilmoitetaan siitä sähköpostitse luentoa edeltävänä päivänä. Jos paikkaa luokasta ei voida antaa, saat sähköpostitse ohjeet etäosallistumiseen ja linkin luennon seuraamiseen.

Jos voit seurata luentoa itsenäisesti YouTubesta, valitse ilmoittautumislomakkeella ”etäosallistuja”. Etäosallistujiksi ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ja linkki luennon seuraamiseen.

Tapahtuman järjestää

Savonlinnan Kesäyliopisto

Tallenna tapahtuma kalenteriisi

Tiedot

Päivämäärä:
21.4.
Aika:
14:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa
Kotisivu:
https://www.savonlinnankesayliopisto.fi/events/ikis-verkkoluento-kvanttitietokone/

Tapahtumapaikka

Savonlinnan kesäyliopisto
Puistokatu 5, 3.kerros
Savonlinna, 57100
+ Google Map
Puhelin:
0447730998
Kotisivu:
https://www.savonlinnankesayliopisto.fi

Lisätiedot

Alue
Enonkoski, Rantasalmi, Savonlinna Juvola-Oravi-Varparannan suunta, Savonlinna Kaartilan-Moinsalmen suunta, Savonlinna Kallislahden-Pihlajalahden suunta, Savonlinna kaupunkitaajaman alue, Savonlinna Kerimäen alue, Savonlinna Punkaharjun alue, Savonlinna Savonrannan alue, Savonlinnan haja-asutusalue, Sulkava, Sääminki
Kohderyhmä
Nuoret, Aikuiset, Seniorit
Tapahtuman tyyppi
Koulutustapahtuma
Ulko- vai sisätapahtuma
Sisätapahtuma
Yhteyshenkilön tiedot
Ulla Peräkorpi, 044 7730 999, [email protected]
Linkki ilmoittautumissivulle
https://registration.contio.fi/sky/Registration/Login?id=1589-T_1589-620