Ladataan Tapahtumat

Savonlinnan Hyvinvointimessut

27-9-2019 klo 09:00 - 28-9-2019 klo 15:00

Hyvinvointimesut pää

Savonlinnan Hyvinvointimessut järjestetään Tanhuvaara Sport Resortissa 27.-28.9.2019. Messut ovat avoinna perjantaina 27.9. klo 9.00-14.00 ja lauantaina 28.9. klo 10.00-15.00.

Uutta messuilla ovat mm. valtakunnallinen Kansalaisareena ry:n vapaaehtoistoiminnan messujen status, Activity Run -juoksutapahtuma ja ”Parempi päihteettä” -nuoriso-osuus. Vanhaa tuttua ovat kymmenet tutut hyvinvointitoimijat, ”Hyvässä hengessä” -työhyvinvointitapahtuma sekä hyvinvointitekojen palkitseminen.

Perinteisessä Hyvinvointimessu -osuudessa marssitetaan esille entistä monipuolisempi katsaus kaikkeen siihen yhdistysten, yritysten, yhteiskunnan ja muiden yhteisöjen hyvinvointitarjontaan, jota Savonlinnan seudulla on tarjolla. Mukana myös yssi.fi -palvelualustan esittelemät toiminnot koko laajuudessaan; harrastustoiminta, tapahtumakalenteri, vertaistukitoiminta, vapaaehtoisten välityspalvelu ja kotiin tuotavat palvelut.

Hyvinvointimessujen osana järjestetään myös erityisesti kouluille ja oppilaitoksille suunnattu ”Parempi päihteettä” -esittely- ja tapahtumaosuus sekä perjantaina 27. 9. erityisesti työyhteisöille suunnattu ”Hyvässä hengessä” -työyhteisöjen hyvinvointiosuus.

Savonlinnan Hyvinvointimessut ovat myös uusi lenkki Kansalaisareena ry:n valtakunnalliseen Vapaaehtoistoiminnan messujen ketjuun. Vuosittain vastaavat vapaaehtoistoiminnan messut on järjestetty Helsingissä, Jyväskylässä ja Oulussa.

Hyvinvointimessujen yhteydessä ensimmäistä kertaa järjestettävä Activity Run on este- ja hidastejuoksutapahtuma työpaikkaporukoille, koulu- ja oppilaitosluokille, yhdistyksille, perhejoukkueille ja yleisesti kaikille, joilla on tahto kisata leikkimielisesti estejuoksulenkillä. Lähtöjä on molempina päivinä ja luvassa on hauska tapahtuma sekä hyviä palkintoja.

Savonlinnan Hyvinvointimessuilla oli vuonna 2018 yhteensä 170 eri toimijaa, esittelijää, palvelua
ja toimintoa sekä noin 2 700 kävijää. Tänä vuonna olemme valmiit rikkomaan nuo Hyvinvointimessujen tähänastiset ennätykset.

Tapahtuman järjestää

Savonlinnan Seudun Kolomonen
Savonlinnan Seudun Kolomonen ry

Tallenna tapahtuma kalenteriisi

Tiedot

Alkaa:
27-9-2019 klo 09:00
Loppuu:
28-9-2019 klo 15:00

Tapahtumapaikka

Tanhuvaara Sport Resort
Moinsalmentie 1042
Savonlinna, 57230
+ Google Map

Lisätiedot

Alue
Enonkoski, Rantasalmi, Savonlinna Juvola-Oravi-Varparannan suunta, Savonlinna Kaartilan-Moinsalmen suunta, Savonlinna Kallislahden-Pihlajalahden suunta, Savonlinna kaupunkitaajaman alue, Savonlinna Kerimäen alue, Savonlinna Punkaharjun alue, Savonlinna Savonrannan alue, Savonlinnan haja-asutusalue, Sulkava
Kohderyhmä
Lapset, Lapsiperheet, Nuoret, Aikuiset, Seniorit
Tapahtuman tyyppi
Esittelytilaisuus, Harrastus, Koulutustapahtuma, Liikuntatapahtuma
Ulko- vai sisätapahtuma
Ulkoilmatapahtuma, Sisätapahtuma
Yhteyshenkilön tiedot
Kimmo Käärmelahti, puhelin 044 741 9820, sähköposti [email protected]