Vertaisryhmä syöpään sairastuneen läheisille

Missä?

Saimaan Syöpäyhdistys, Savonlinnan neuvontapalvelu

Tulliportinkatu 1-5 B, huoneisto 40. 57100 Savonlinna, Linja-autoaseman 3. krs.

Milloin?

Viikonpäivä:

Kellonaika: 

Lisätietoja: 

Ryhmiä käynnistetään tarvittaessa etäyhteydellä verkossa tai kasvokkain. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!

Yssi yhdistysrekisteri

Ryhmän kuvaus

Syöpä on kova isku paitsi sairastuneelle myös ihmisille hänen ympärillään. Sairastumisen myötä läheiset ja vierelläkulkijat joutuvat käsittelemään suhdettaan sairauteen ja sairastuneeseen. On vaikea nähdä rakkaan tai tärkeän ja läheisen ihmisen sairastuvan ja samalla oppia itsestään uusia piirteitä ja asenteita.  Kaikkia tunteita ja ajatuksia ei halua läheiselleen ehkä kertoa tai näyttää- koska ei halua kuormittaa häntä.

Tervetuloa syöpään sairastuneiden läheisten vertaisryhmään tuulettamaan tunteita. Ryhmiä järjestetään niin kasvokkain kuin verkossa Microsoft Teams- alustalla. Ryhmää ohjaa Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja.

Verkkoryhmissä tarvitset tabletin/älypuhelimen/tietokoneen jossa on mikrofoni ja kamera, sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Neuvomme alustan käytössä ja kokeilemme yhteyksiä kanssasi ennen ryhmää.

Järjestämme ryhmiä läheisille kasvokkain ja verkossa. Verkkoryhmillä mahdollistamme sen, että vertaistukea saavat myös he, jotka eivät pysty esimerkiksi läheisen meneillään olevien syöpähoitojen tai pitkien välimatkojen vuoksi osallistumaan kasvokkain toteutettavaan ryhmään.

Uusia ryhmiä  järjestetään tarpeen mukaan toimialueellamme lyhyelläkin varoitusajalla, kun ilmoittautuneita on riittävän monta pienryhmän käynnistämiseen. Kysy lisää ja ilmoittaudu neuvontahoitajalle,

Itä-Savo/ Savonlinna, p. 040 767 4033       [email protected]

Etelä-Savo/Mikkeli, puh. 040 767 4048      [email protected]

Pieksämäki, puh. 040 767 4043                    [email protected]

 

Järjestäjän tiedot

Saimaan Syöpäyhdistys

Yhteyshenkilön tiedot:

Janna Puurunen

+358407674033

[email protected]

Soita ja kysy lisää

+358407674033

Lähetä viesti järjestäjälle

Lähetä ryhmän tiedot sähköpostilla

Pyydä yhteydenottoa